Tekst gaat over logo heen in Moneybird

Angeline EversFacturen, Moneybird tutorial, OffertesLeave a Comment

Like it? Share it…

Ik krijg wel eens de vraag hoe je kunt oplossen dat wanneer je gebruik maakt van een langere tekst bij een offerte, deze over het logo heen geplaatst wordt op de tweede pagina. In deze video geef ik daar antwoord op.

Æ De video is te vinden aan het einde van dit artikel.

Om wat meer duidelijkheid te geven over de situatie in de gestelde vraag, laat ik eerst een voorbeeld zien. Ik heb een offerte gemaakt waarbij ik een lange tekst geplaatst heb in de omschrijving. Hierdoor veroorzaak ik dat de offerte twee pagina’s heeft gekregen. Zoals je ziet is de tekst op de tweede pagina over het logo en het afzenderadres heen geplaatst. En dat ziet er natuurlijk niet uit.

 

Maar het kan ook anders en daarvan heb ik nog een voorbeeld gemaakt met precies dezelfde lange tekst. Zoals je ziet gaat bij dit tweede voorbeeld de tekst niet over het logo en het afzenderadres heen. Ze zijn zelfs niet zichtbaar op de tweede pagina. Hoe ik dat heb gedaan, ga ik je in onderstaande video laten zien.

 

Lees ook “Nummering in Moneybird” of bestel een Moneybird video tutorial op maat.

Like it? Share it…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.